Enviaments per CORREUS. Pagament amb BIZUM o INGRÉS.

 

Per a informació, compres d'impressions - PRINTS - o qualsevol comanda especial o personalitzada deixa un missatge a continuació.

Els preus dels productes inclouen les despeses d’enviament.

Quan rebi la comanda contestaré amb el nº de compte per a que facis l'INGRÉS, o el nº de mòbil per fer un BIZUM, recorda posar el teu nom en l'apartat "Concepte". Llavors faré l’enviament,  per CORREU CERTIFICAT, en sobre protector de cartró i nº de seguiment que et comunicaré per email quan estigui disponible.

Les imatges i textos estan protegits per drets d'autor. Per reproduccions totals o parcials, consultar a l'artista.

 

 

Envios por CORREOS. Pago con BIZUM o INGRESO.

 

Para información, compras de estampas - PRINTS - o cualquier pedido especial o personalizado deja un mensaje a continuación.

Los precios de los productos incluyen los gastos de envío.

Cuando reciba el pedido contestaré con el nº de cuenta para que hagas el INGRESO o el nº de móvil para que hagas un BIZUM, recuerda poner tu nombre en el apartado "Concepto". Entonces haré el envío, por CORREO CERTIFICADO, en sobre protector de cartón y nº de seguimiento que te será enviado por email cuando esté disponible.

Las imágenes y textos están protegidos por derechos de autor. Para reproducciones totales o parciales, consultar al artista.

Nom / Nombre  
E-mail  
Adreça / Dirección  
Ciutat / Ciudad  
País / País  
Missatge / Mensaje